Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η εξομολόγηση για τις ψυχρές σχέσεις με την αδελφή της (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η εξομολόγηση για τις ψυχρές σχέσεις με την αδελφή της (βιντεο)

17:29 | 8/5/19

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε πρώτη φορά για τις ψυχρές σχέσεις που έχει με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, αλλά και με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου

Η Μαρία Ελένη αποκάλυψε: «Με την αδερφή μου τη Μάρθα έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Ήμαστε από ίδια μαμά και διαφορετικό πατέρα. Δεν τα βρίσκουμε γενικώς με την Μάρθα, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι.»!

Και πρόσθεσε: «Πάντα ήμασταν κοντά, αλλά είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δεν με στενοχωρεί αυτό. Μπορεί να ακουστεί λίγο χοντρό αλλά θα το πω. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, οι γονείς μου νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Εγώ δεν θέλω να έχω εντάσεις και ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς μου. Η σχέση μας δεν άλλαξε ούτε με το θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση, γιατί μεγάλωσαν αλλού. Ο Ιάσων ήταν στο Λονδίνο και η Μαρίνα μεγάλωσε στη Βραζιλία. Τους έβλεπα μόνο γιορτές.»!

Και αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη Ζένια Μπονάτσου: «Η Ζένια βγήκε και μίλησε και είπε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα μου, ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος. Εγώ είμαι με το μέρος του πατέρα μου 100%»!

Δείτε το βίντεοπηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών