Μπαλάφας: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση του αφορολόγητου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μπαλάφας: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση του αφορολόγητου

20:11 | 2/5/19

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην πρόταση που θα καταθέσει η ΝΔ για την μη μείωση του αφορολογήτου είπε πως το θέμα είναι ήδη λυμένο από την ίδια την κυβέρνηση

"Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση του αφορολόγητου" ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.

Η τοποθέτηση αυτή ήρθε μετά από ερώτημα για την πρόταση νόμου που θα καταθέσει η ΝΔ, με τον κ.Μπαλάφα να απαντά πως το θέμα είναι ήδη λήξαν από την ίδια την κυβέρνηση, φέροντας μάλιστα και το παράδειγμα της μη περικοπής των συντάξεων κατηγορώντας έτσι την αντιπολίτευση για κίνηση εντυπωσιασμού.

Μάλιστα, είπε πως το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό και άλλα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών τα οποία δεν είναι προεκλογικού χαρακτήρα αλλά αποτέλεσμα της ανοδικής πορείας της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος, για τις συνεργασίες των προοδευτικών δυνάμεων και το αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών είπε πως ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας και της αριστεράς είναι συγκοινωνούντα δοχεία και πως πρέπει να υπάρξει συνεργασία μπροστά στον κίνδυνο της δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού από τη μία και της ακροδεξιάς από την άλλη.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών