ΝΔ: Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ: Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια

13:17 | 8/5/19

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για “ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο πρωθυπουργός” καταγγέλλοντας ότι η Κ. Παναγοπούλου ορίστηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων και προτείνεται να εκπροσωπεί τη χώρα στη ΔΟΕ

Νέα επίθεση εξαπολύει στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή δημοσιεύματα για τις διακοπές του σε θαλαμηγό εφοπλιστή η Νέα Δημοκρατία, συνδέοντας μάλιστα το ζήτημα με τις (προεκλογικές κατά τους γαλάζιους) παροχές που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.

Φαίνεται πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα ανακινήσει και αυτό το θέμα κατά την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης μετά την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, η οποία ξεκινά σήμερα το απόγευμα με τις ομιλίες Τσίπρα- Μητσοτάκη.

Ειδικότερα η ΝΔ με ανακοίνωση της αναφέρει:

“Στο σημερινό Τύπο αποκαλύπτεται και η ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας. Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου εκτός από πρωθυπουργικός σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων απολαμβάνοντας όλα τα σχετικά προνόμια, ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Με λίγα λόγια λόγια «μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη».

Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια. Τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία. Και τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα μήπως και αποφύγει τη συντριβή του. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι βρισκόμαστε πια στο 2019 και όχι στο 2015 και οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά του και τις καταστροφικές επιλογές του.”

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών