Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή: 'Είναι αθώος, τον αγαπώ' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή: 'Είναι αθώος, τον αγαπώ'

20:30 | 7/5/19

Το πάλαι ποτέ s3x symbol φαίνεται να απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως ακτιβίστρια. Τι δήλωσε μετά την επίσκεψη στη φυλακή, τυλιγμένη σε μία κάπα γεμάτη συνθήματα κατά της τυραννίας

Είναι ο πιο αθώος άνθρωπος στον κόσμο και δίνει μάχη για να σώσει τη ζωή του. Αυτά δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, η πρώην τηλεοπτική ναυαγοσώστρια του "Baywatch" και s3x symbol των 90's, Πάμελα Άντερσον, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το επισκεπτήριό της στη φυλακή όπου κρατείται ο Τζούλιαν Ασάνζ.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η πρώτη "κοινωνική επίσκεψη" που δέχθηκε ο "κ. Wikileaks" μετά τον εγκλεισμό του στη φυλακή - έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 50 εβδομάδων - ενώ η Άντερσον είχε στο πλευρό της και τον αρχισυντάκτη του αμφιλεγόμενου ιστοτόπου, Κρίστιν Χράφνσον.

Μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε ότι δεν αξίζει στον Ασάνζ να είναι έγκλειστος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και δεν έχει κάνει ποτέ κάτι βίαιο. "Είναι αθώος" είπε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε ότι ο Ασάνζ είναι αποκομμένος από όλους, χωρίς πρόσβαση στο Ίντερνετ ή σε βιβλία, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει ούτε στα παιδιά του. "Είναι καλός άνθρωπος, τον αγαπώ" συμπλήρωσε λέγοντας ότι "πρέπει να σώσουμε τη ζωή του".

Σημειώνεται ότι η Άντερσον είχε επισκεφθεί τον Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου αυτός είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ αντέδρασε οργισμένα στην είδηση της σύλληψής του προ εβδομάδων.

Η παρουσία της είχε και μία σημειολογική λεπτομέρεια, αφού επισκέφθηκε τον Ασάνζ τυλιγμένη σε μία κάπα με συνθήματα κατά της φυλακής και της τυραννίας.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών