Στοίχημα να κεράσει ποτό τον Βενιζέλο έβαλε ο Τσακαλώτος αποκαλύπτοντας ότι το ουίσκι είναι το ποτό του | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στοίχημα να κεράσει ποτό τον Βενιζέλο έβαλε ο Τσακαλώτος αποκαλύπτοντας ότι το ουίσκι είναι το ποτό του

17:33 | 10/5/19

Να κεράσει ποτό τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν αποδειχθεί ότι είχε μιλήσει για «θεωρητικά» πλεονάσματα προθυμοποιήθηκε ο υπουργός Οικονομικών

Να κεράσει ... ποτό τον Βαγγέλη Βενιζέλο αν αποδειχθεί ότι είχε μιλήσει για «θεωρητικά» πλεονάσματα προθυμοποιήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι θα προτιμούσε να πιουν ουίσκι, καθώς … είναι το ποτό του. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Ευ. Τσακαλώτο ότι, ενώ είχε μιλήσει για «θεωρητικά» πλεονάσματα με τον «κουμπαρά» που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τα πλεονάσματα αυτά αποδεικνύονται πραγματικά.

Ο Υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι τα χρήματα αυτά αποτελούν εγγύηση για την περίπτωση που δεν πιαστούν οι στόχοι, παρά τα νέα μέτρα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη.

Ο Ευ. Τσακαλώτος σχολίασε ότι η αντιπαράθεσή του με τον Β. Βενιζέλο ήταν μία «έντιμη ισοπαλία» κι οι δύο άνδρες μπορούν να πιουν ποτά «α λα Dutch».

Κώστας Παπαγιάννης

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών