«Θέλω να τον τιμωρήσετε να μην έλθει ξανά πάνω μου» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Θέλω να τον τιμωρήσετε να μην έλθει ξανά πάνω μου»

16:38 | 2/5/19

Η κατάθεση του κοριτσιού με νοητική στέρηση για τον 74χρονο φερόμενο βιαστή

Απολογείται αυτή την ώρα σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα ο ηλικιωμένος από χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας,
ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης κοπέλας που είναι ΑμεΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κοριτσάκι που είναι μάλιστα και μαθήτρια Α' Λυκείου σε ειδικό σχολείο, συγκλονίζει με όσα φέρεται να έχει καταθέσει για το μαρτύριο που ζούσε.

«Θέλω να τον τιμωρήσετε και να τον φοβίσετε για να μην έλθει ξανά πάνω μου και θα ησυχάσω μετά...», είπε χαρακτηριστικά το κορίτσι που είναι ΑμεΑ, λόγω νοητικής στέρησης.

Όπως είναι φυσικό η τοπική κοινωνία στην ανατολική Φθιώτιδα είναι σοκαρισμένη, αφού οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο ηλικιωμένος συγχωριανός τους έφτασε σε αυτό το σημείο. Να εκμεταλλευτεί δηλαδή με τον χειρότερο τρόπο τη νοητική στέρηση του κοριτσιού για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το 23χρονο κορίτσι διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η απόφαση των Δικαστικών λειτουργών.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών