Τσίπρας: Εμείς με την Ελλάδα των πολλών – Ο Μητσοτάκης με τις ελίτ (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τσίπρας: Εμείς με την Ελλάδα των πολλών – Ο Μητσοτάκης με τις ελίτ (βιντεο)

21:51 | 10/5/19

"H δική μας πολιτική πρόταση, το όραμα μας είναι το σχέδιο για την Ελλάδα των πολλών" υπογράμμισε ο πρωθυπουργός κατά την τελική του ομιλία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και κατηγόρησε τον κ.Μητσοτάκη ότι κάνει προεκλογική εκστρατεία Μπολσονάρο με fake news

«Στις 26 Μάη ο Ελληνικός λαός θα στείλει ηχηρό και ισχυρό μήνυμα και στις ελίτ αλλά και στους αλαζόνες που νομίζουν ότι η επιθυμία της εξουσίας αρκεί για να δικαιώσει τα πάντα: κάθε ατόπημα, κάθε ακρότητα κάθε ψεύδος, κάθε συκοφαντία, κάθε προσβολή» εκτίμησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την τελική του ομιλία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.Ο Αλ. Τσίπρας επιχείρησε να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε βέβαιος όμως ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα κάνει κάτι τέτοιο μέχρι τις εκλογές. Μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ότι έχει αντιγράψει μία προεκλογική καμπάνια που αντιστοιχεί σε υποψήφιο της άκρας Δεξιάς σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η καμπάνια του Ζαΐρ Μπολσονάρο στην Βραζιλία.

Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε ότι «η δική μας πολιτική πρόταση, το όραμα μας είναι το σχέδιο για την Ελλάδα των πολλών» κι απευθύνθηκε στον Κ. Μητσοτάκη επισημαίνοντάς του ότι «όταν σας αποδίδω ότι είστε ο εκπρόσωπος των ελίτ, δεν μέμφομαι ούτε την καταγωγή σας, ούτε πως μεγαλώσατε” αλλά παρατήρησε ότι  κρίνει την πολιτική και το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ που "εκφράζουν τα συμφέροντα μιας ισχυρής μειοψηφίας σε αυτό τον τόπο, την ολιγαρχία του τόπου".

Κώστας Παπαγιάννης

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών