Τσίπρας για τον πατέρα του: Όσοι τον έζησαν έχουν καθαρή εικόνα που κανείς συκοφάντης, δε μπορεί να διαβάλλει | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τσίπρας για τον πατέρα του: Όσοι τον έζησαν έχουν καθαρή εικόνα που κανείς συκοφάντης, δε μπορεί να διαβάλλει

15:27 | 9/5/19

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε αναλυτικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα περί συνεργασίας του πατέρα του με τη Χούντα των Συνταγματαρχών

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την Πρωθυπουργία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μιλήσει διεξοδικά για μέλος της οικογένειάς του.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον πατέρα του Πρωθυπουργού στη συζήτηση στη Βουλή η οποία περιείχε τα περί συνεργασίας του Παύλου Τσίπρα με τη χούντα ώθησαν τον Αλέξη Τσίπρα σε αναλυτικό ποστ στο facebook.

Χαρακτηριστικά, ο Πρωθυπουργός αναφέρει: Δεν ισχυρίζομαι ότι ο πατέρας μου ήταν αντιστασιακός. Ανήκε όμως, στη μεγάλη πλειοψηφία των προοδευτικών, δημοκρατικών ανθρώπων που παρά το ότι δε βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή της αντίστασης είχαν πάντα καθαρή τη συνείδηση και το πολιτικό τους φρόνημα.

Κατάφερε με εντιμότητα και σκληρή δουλειά, όχι να κάνει μεγάλη περιουσία αλλά να ζήσει την οικογένειά του με αξιοπρέπεια. Και θα τον θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη και περηφάνεια.

Το ποστπηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών